Komora wędzarniczo-parzelnicza KW-170
opis
Nowoczesna komora wędzarniczo – parzelnicza do produkcji wędlin w większych zakładach mięsnych , sklepach oraz gastronomii. Nowoczesne sterowanie gwarantuje pełna automatyzacje procesów technologicznych:
Możliwość zaprogramowania 100 kompletnych programów
Automatyczna kontrola mycia komory ze wskazaniem terminu mycia
Sygnalizacja wizualna błędów pracy komory
Sygnalizacja terminów przeglądów komory
Możliwość pracy z komputerem PC i programowanie z poziomu komputera
Intuicyjna obsługa sterownika
Zasilanie elektryczne
Menu w dowolnym języku
Panel dotykowy
dane techniczne
Dane techniczne komór wędzarniczych |
Typ-170 |
|||
KWE-170 |
KWO-170 |
KWG-170 |
||
Pojemność wsadu |
kg |
170 |
170 |
170 |
Wysokość pomie |
mm |
3200 |
3500 |
3500 |
Wysokość |
mm |
2720 |
2930 |
2930 |
Szerokość |
mm |
1300 |
1300 |
1300 |
Głębokość |
mm |
1360 |
1360 |
1360 |
Moc grzewcza |
kW |
32 |
35 |
35 |
Moc elektryczna silnika |
kW |
3 |
3 |
3 |
Grzałka dymogeneratora |
Wat |
1000 |
1000 |
1000 |
Całkowita moc elektryczna |
kW |
36 |
4 |
4 |
Zużycie energii |
kWh |
32 |
|
|
Zużycie gazu |
m³/h |
|
|
4,5 |
Zużycie oleju |
l/h |
|
5 |
|
Przykładowy czas obróbki wędlin cienkich |
min |
90 |
95 |
95 |
Stopień ochrony obudowy |
|
IP54 |
||
Stopień zabezpieczenia przed porażeniem prądem |
|
kl .I wg PN-EN 60335-1 |
||
Zasilanie |
|
3N~ 50Hz 400V |
||
Wymagane zabezpieczenie |
A |
80 |
25 |
25 |
pliki do pobrania
KONTAKT
Nie zwklejak, skontaktuj się z nami już teraz.
Zadzwoń lub napisz
Odwiedź nas
ul. Klonowa 2A,
62-571 Stare Miasto
Konin (wielkopolska)
Godziny otwarcia
Pn-Pt: 8:00-16:00
Sb: 8:00-14:00
Nd: nieczynne