Komora wędzarniczo-parzelnicza KW-100

opis

Nowoczesna komora wędzarniczo – parzelnicza  do produkcji wędlin w większych zakładach mięsnych , sklepach oraz gastronomii. Nowoczesne sterowanie gwarantuje pełna automatyzacje procesów technologicznych:

R

Możliwość zaprogramowania 100 kompletnych programów

R

Automatyczna kontrola mycia komory ze wskazaniem terminu mycia

R

Sygnalizacja wizualna błędów pracy komory

R

Sygnalizacja terminów przeglądów komory

R

Możliwość pracy z komputerem PC i programowanie z poziomu komputera

R

Intuicyjna obsługa sterownika

R

Menu w dowolnym języku

R

Panel dotykowy

KWE – elektryczna (zobacz deklaracje zgodności) · KWO – olejowa · KWG – gazowa (zobacz deklaracje zgodności)

dane techniczne

 

Dane techniczne komór

wędzarniczych

Typ-100
KWE-100 KWO-100 KWG-100
Pojemność wsadu   kg 100 100 100
Wysokość pomieszczenia mm 2950 3000 3000
Wysokość mm 2450 2720 2720
Szerokość mm 1300 1300 1300
Głębokość mm 1360 1360 1360
Moc  grzewcza kW 30 30 30
Moc elektryczna silnika kW 3 3 3
Grzałka dymogeneratora Wat 1000 1000 1000
Całkowita moc elektryczna kW 34 4 4
Zużycie energii kWh 30    
Zużycie gazu m³/h     3
Zużycie oleju l/h   3,5  
Przykładowy czas obróbki wędlin cienkich min 100 105 105
Stopień ochrony obudowy   IP54
Stopień zabezpieczenia przed porażeniem prądem   kl .I wg PN-EN 60335-1
Zasilanie   3N~ 50Hz 400V
Wymagane zabezpieczenie A 63 25 25

KONTAKT

Nie zwklejak, skontaktuj się z nami już teraz.

Odwiedź nas

}

Godziny otwarcia

Pn-Pt: 8:00-16:00
Sb: 8:00-14:00
Nd: nieczynne

zostaw wiadomość

1 + 6 =